Csepeli öttusázóink közül 15 sportolónk részt vett a Magyar Öttusa Szövetség által Margit-szigeten megrendezett Global Laser Run City Tour Budapest állomásán.

A versenyen Elit (leigazolt öttusázók) és Open (kortól, nemtől függetlenül minden amatőr) kategóriákban próbálhatták ki az érdeklődők az Öttusa egyik összevont versenyszámát, a lézerpisztolyos lövészettel kombinált futást 2018.06.02-03-án

Csepeli versenyzőink több korosztályban is sikereket, dobogós helyezéseket tudtak elérni, amire nagyon büszkék vagyunk.

Részvételi szándékunk elsődlegesen az Öttusa népszerűsítése mellett egy új önálló sportág promotálása volt. Rövidtávú célunk a 2018.09.28-30 között Írországban megrendezett Laser Run Világbajnokságon való részvétel és tapasztalatszerzés. Hosszabb távon pedig ennek az új önálló sportágnak a meghonosítása hazai sportéletünkben. Utánpótlás korosztályoktól, egészen amatőr szenior kategóriákig sportolási lehetőséget kívánunk biztosítani a versenysport és a szabadidősport területén egyaránt.

Idén 2018 Júniustól Csepelen (az országban elsőként) egyesületünk külön sportágként elindítja a „Laser Run” képzéseket. Jelentkezni már lehet egyesületünknél!